Diensten

 

Groepsvervoer & Zakelijkvervoer

Taxi Heemstde brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar onze centrale is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Taxivervoer

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is het dagelijkse taxivervoer. Op elk moment van de dag of nacht brengen wij onze klanten naar de plaats van bestemming. En of het nu gaat om particulier vervoer, ziekenvervoer, schoolvervoer of een bedrijfsvervoer, voor ons geld steeds: afspraak is afspraak.

Groepsvervoer

Met uw familie, vrienden, collega\’s, buren of kennissen gezellig een avondje uit. Voor een plezierig begin en eind is vertrouwd vervoer wel zo prettig. Vooral als u graag een glaasje drinkt of de \’\’samen uit samen thuis\’\’ gedachte huldigt. Naast de taxi\’s beschikken wij ook over taxibussen om u naar elke bestemming te vervoeren die u maar wens.

Zakelijkvervoer

De dienstverlening van Taxi Heemstede staat helemaal in het kader van kwaliteit. Daarbij staan uw wensen centraal. Samen met uw aanspreekpunt bij Taxi Heemstede bespreekt u de beste oplossing voor uw vervoersvraag.

Discovervoer

– Taxi Heemstede brengt jong en oud veilig thuis voor een paar euro op maat.
– Taxi Heemstede rijdt vanuit heel regio Heemstede & omstreken.

BEL NU