Regio

Actief in de regio Heemstede, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek

Taxi Heemstede uw taxibedrijf in Heemstede en omstreken, een vervoersbedrijf dat garant staat voor betaalbaar en veilig personenvervoer over de weg. Wij werken in de regio van Heemstede, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek, Overveen en Bloemendaal. Een taxirit naar Amsterdam of Schiphol bel dan direct onze centrale op telefoonnummer 023-8700700.

De taxi is het ideale alternatief om snel, veilig en comfortabel op uw plaats van bestemming te komen. De taxi\’s van Taxi Heemstede staan ook voor u dag en nacht, 7 dagen per week klaar om u en uw medereizigers comfortabel en veilig naar plaats van bestemming te brengen en dit natuurlijk tegen een zeer scherpe prijs.

Voor de dagelijkse, wekelijkse ritten en voor verre bestemmingen kunt u vooraf een prijsafspraak maken, u weet dan vooraf exact hoeveel een rit u kosten gaat.

Klantgericht & betrouwbaar

Wij werken vanuit Heemstede, maar begeven ons door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Ons streven is het personenvervoer naar een hoger segment te tillen door u een goede service en kwaliteit aan te bieden in combinatie met een persoonlijke behandeling en betaalbaar tarieven te hanteren!

Klantvriendelijkheid, punctualiteit, veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, wij passen ons aan uw wensen. Of het nu gaat om snelle, korte rit door de stad of een verre reis naar het buitenland, bij ons kunt u altijd terecht.

Voor een directe bestelling, voor prijsopgaven, vragen of wensen kunt u ons centrale bereiken op telefoonnummer 023-8700700.

BEL NU